Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan hat

Utan hat
Blir livet
Som en fjärilsvinge

Som en fjäder
En silvrig sträng

Av tillfredsställelse




Fri vers (Fri form) av Fjäderpennan
Läst 189 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-07 12:21



Bookmark and Share


  Connie
Ljuvlig mjuk och vacker text!
2014-10-22

  Marita Ohlquist VIP
Underbar liknelse!
2014-10-07

  louisegirl
Så mjuka och vackra är dina ord..
Jättefint!
2014-10-07

    ej medlem längre
Vackra sköna ord.
2014-10-07

  Chawa VIP
Mycket fin och skir dikt som talar oändlig visdom...
2014-10-07

    ej medlem längre

Vacker dikt med stort innehåll ...
2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderpennan
Fjäderpennan