Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är Sveriges beredskap god?


Lille vän

Gör din värnplikt lille vän,
så får vi se va\' som händer sen.
Vi skickar dig till fjärran land,
där världen kanske satts i brand.
Och kommer du tillbaka alls,
får vi se om de\' finns nån plats,
men vi hyser in dig någonstans,
ty, vi ska ha hjältar på löpande band...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 487 gånger
Publicerad 2006-08-07 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson