Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever

Jag lever.
Kanske inte det enklaste livet.
Men ändå..
Jag lever för dig för mig och för alla som går i mina fotspår.
En dag i taget eller en halv sekund i stunden.
Det är liv
Även om det är svårt, mörkt och svart.
Jag lever för jag vill dansa på ängarna när sommaren kommer.
Kyssa mina eventuella barnbarn på pannan innan de ska somna.
Krama mina barn och säga de vackraste orden i världen..
Jag älskar er..




Fri vers av själensfrihet
Läst 163 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-07 20:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Går in i själ och hjärta!
2014-10-09

  Elisabeth H
En dikt som berör.
2014-10-09

  Lars Hedlin
VAckert ;) kram
2014-10-08

  Angel of love
Åh otroligt fint och vackert skrivet.
2014-10-08

    prima donna
jag blir varm i hjärtat av denna!
2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

själensfrihet
själensfrihet