Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ombyggda vägen

30 år på samma plats
Försöker memorera vägen

Dess sträckning
Fast den nyss byggdes om

Isande känsla
Av förändring

Aldrig mera
Det invanda




Fri vers (Fri form) av Fjäderpennan
Läst 327 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-08 21:19



Bookmark and Share


  louisegirl
Varm i känslan..
Fint skrivet!
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderpennan
Fjäderpennan