Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund

Över morgonens fuktiga mossa drar täta dimman in
Skrider mjuk och sakta framåt och viskar "jag är din"
Liksom många morgnar friska är denna dagen fin
Sover fortfarande djupt och stilla i varma famnen min




Bunden vers (Rim) av Bitförbit
Läst 338 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-10-10 02:13



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Jättefin
2014-10-12

    ej medlem längre
Väldigt fin.
2014-10-10

  Fjäderpennan
Varmt och vackert.....
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit