Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldens öga

Eldens öga
I tända brasan

Ser med sprakande glöd
Igenom mitt leende
Som vore det ett fönster

Flammorna speglar
I sin glödande pupill
Glasklara bilder

Av oro
Av gränslös fruktan

I skenet
Ett eko
Av tårflodens ström

Ljus och hetta
Från de inre solar
Som lyser i min natt




Fri vers (Fri form) av Fjäderpennan
Läst 347 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-10-10 10:47



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Underbar text!
2016-04-24

  Ronny Berk
vacker poesi som väl förmedlar diktarjagets känslor, glöden och hettan ...
2014-12-13

  Carl-Johan Bachofner
Elden drar, elden bränner
2014-10-11

  Lars Hedlin
Varmt känsligt och bra
2014-10-11

    ej medlem längre
I skenet
Ett eko
Av tårflodens ström

Så snyggt! Du skriver bra!
2014-10-10

  Wolf Wallström
Precis vad som kan hända när vi tittar in i eldens öga. Bra! Bra!
2014-10-10

  M M Mannheim VIP
Ett rim som ger rim-lighet! Eldens öga...mycket fint funnet ord.
2014-10-10

  louisegirl
Berörande vackert!
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderpennan
Fjäderpennan