Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han har väl ett hjärta



Tvätta smutsen ur ögonen
vakna upp, börja om igen
du vet att fåglarna kan flyga

släpp en sten i avgrunden
i ett brunnslock på vägen hem
du vet, även fångarna kan rymma

vi är vatten vi är sand
vi är städer vi är damm
du var allt jag någonsin drömt om

"han har väl ett hjärta" var det nån som sa,
ja det har jag.

inget märkvärdigt med det

mer än att det fortfarande
bultar















































Fri vers av Tyko
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-10 23:54



Bookmark and Share


    tehdog
Musik för mina ögon
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Tyko
Tyko