Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungslag

Hans tunga
varma fjärilsvingar
blandat med
smekande vindar

 

och där i solskenet över böljande ängar svävar påfågelfjärilen
sprunget ur lustens frihet älskande vareviga blomma

 

smaka hennes nektar
mellan särade ben
flyktiga vingslag
bedjar kropp
om mer

 

händer griper efter tag
kroppen stegrar
skälvande andetag
skakar av välbehag

 




Fri vers av Octavia
Läst 337 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-10-12 19:05



Bookmark and Share


    Bo Malte
stimulerande...
2014-10-17

  Connie
Ljuvlig passion!
2014-10-16

    prima donna
njutningsfullt
2014-10-14

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text att njuta av!
2014-10-14

    For Luma
Verkligen ingen kan skriva som du!
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia