Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denkmal für die ermordeten Juden Europas.


Ich bin ein Berliner

Kolonner av stenblock
Leder till underjorden
Till undergång
Tystnaden spelar tungt
Nära smärtan
Till övergång




Fri vers av Tarras
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-12 21:45



Bookmark and Share


  Fredrik Gaefke
Jawohl!
2014-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras