Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stubbåkern

Nyslagen åker
Med guldgult stubb

Ligger böljande
Som en beigetrist matta
Med skogen i norr
Och grusvägen som mur

Inramad av grönt
Inbjudande

Med sylvassa naggar
Får fötterna i gråt




Fri vers (Fri form) av Fjäderpennan
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-13 10:43



Bookmark and Share


  louisegirl
Jättefin!
2014-10-14

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2014-10-13

  SellwiN VIP
Riktigt bra!
2014-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderpennan
Fjäderpennan