" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




lite färg i livet gör en gott

Är ditt liv grått och tråkigt

Varför inte fylla en massa ballonger

med färg

släng dom på väggarna

Ja släng dom över allt

ta med dig en vän och släng

på varandra så blir allt genast

mycket roligare




Fri vers av Nettisch
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-04-03 22:09



Bookmark and Share


  Arte
du har helt rätt,
jag ska nog göra det imorn :)
2006-04-04

  Julia B
Rolig dikt :) Ska provva det ;)
2006-04-04

  Wretling Erik
Ska jag genast prova :D
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch