Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sekund

Har du funderat över
Hur lång
En sekund är

När du väntar på
Livet

Hur snart
Efter måndag

Det blir måndag
Igen




Fri vers (Fri form) av Fjäderpennan
Läst 302 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-10-13 19:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant reflektion.. hur du tar fram det relativa med tiden... men kom att tänka på att en mygga hinner slå fram och tillbaka med sina vingar 1000 gånger på en sekund
2014-10-18

  Glitr
Plågsam sanning om tidens obeständighet...
2014-10-14

  louisegirl
Tänkvärt och bra skrivet!
2014-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderpennan
Fjäderpennan