Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovers' Dish

Sweet tasting on my pallet,
lovely, lingering kiss
words of love a mallet
to tender flesh in lovers' dish.

Strokes soft and sweet
aromatic nectar on your skin
flavors, smells mingle, they meet,
cooking up steamy hot sin.

Rolling, stirring, sweet n' spice,
flowing senses, soft textures
building up in muddled cries
tastes sensation allures.

A bite, a tounge touch, linguering innuendo
salty, savory, sweet,
waves of sensations, in crescendo,
as tastes, textures explode, collide and meet.

Intensely sweet...This alluring treat...




Fri vers av Elisabeth H
Läst 130 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-15 06:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra rimmande dikt, tjusande och saftig poesi dessutom, vilket jag tyckte om.
2014-10-15

  Kulkub
Väldigt fint.
2014-10-15

  Henrik Sjöberg
Texten har flera bottnar... med många fina metaforer.
2014-10-15

  Henrik Sjöberg
Snyggt!
:)



2014-10-15

    Bo Malte
fint...
2014-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth H
Elisabeth H