Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildvin......

Vildvinet känner inte gräns
Mylla eller törst

Vildvinet vill ha makt
Över hösten

Vildvinet välver sig
Över kanten
Likt ett vattenfall




Fri vers (Fri form) av Fjäderpennan
Läst 401 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-10-16 20:48



Bookmark and Share


  Ronny Berk
bild och text i harmoni, ja !
2014-10-25

  WyS VIP
Vacker beskrivning!
2014-10-25

    ej medlem längre
Du beskriver det så vackert så och du vi läser väl varandras texter ibland, om du vill förståss inget tvång
2014-10-22

  ResenärGenomLivet
Härlig beskrivning...vacker bild...
2014-10-22

  Connie
Vackert i både ord och bild!
2014-10-22

  Lena Själsöga Keijser
så är det
och
vildvinet glöder glädje i din hjärtomfamnan
2014-10-17

  Lars Hedlin
Mycket fint :)
2014-10-17

  louisegirl
Åh så vackert i text och bild..
2014-10-17

    ej medlem längre
Vackert!
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Fjäderpennan
Fjäderpennan