Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Dikten lever


Poeter dör.
men orden tystnar
inte.
Dikten lever sitt
eget liv.
Blir alltid till glädje
och förtröstan,
för den som är
receptiv.




Fri vers av Ingvar Björkdahl
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-18 09:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant, dikterna lever till minne...
2014-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl