Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osund söndag

Livet skall ej förvaltas
Det skall levas
Jag skall göra saker
Jag aldrig någonsin gjort
Dricka mer sprit
Och handla på kredit
Ja idag är dagen som jag
Börjar om

Jag föddes mitt i vintern
Många vintrar sen
Sedan dess har jag lärt mig
Allt bakom skolbänken

Lärarinnan sa det
Lönar sig en dag
Men sparkonton
Och fonder
Det har inte jag




Fri vers (Fri form) av SellwiN VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-18 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP