Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kvällen nalkas

När det lyser igenom, att något är så jävla fel
Men tystnaden är som en kvävande slöja
När dotter skakar liv i mor
Skriker, skäller, gråter, kramar

Hur ska man kunna prata med någon som håller käften själv

Tur att allt jag behöver är ett samtal, lite lycka och en text.




Fri vers av Omedvetandet
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-19 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet