Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skördemåne

Bakom galler

Låst och tillbommat

 

Står under Skördemånens sken

Ylar ut mitt förakt

Sent denna natt

 

Står under Skördemånens sken

Vrålar av skratt

Tårarna trillar

 

Borde gå in

Står kvar

En ödes natt

 

Står under Skördemånens sken

Fräser och väser

Vilken fars

 

Står under Skördemånens sken

Hör sirener i fjärran

Blir snart skvatt galen

 

Hör grannars skrän

Skäll och skall

Öppna dörren

 

Släpp in mig från denna kalla natt

 

Står under Skördemånens sken

Skakar gallret

Utlåst på min balkong…




Fri vers (Fri form) av Eclipse
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-19 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eclipse
Eclipse