Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som ett svar på en äldre text med namnet "Precis som det ska vara". Ett svar till ett något "oklokare" jag.


Fast nära bränns inte när man är där.

Bränns det nu när du är så nära?
Fast närmare på ett bättre sätt.

inget gick sönder och benmärgen är kvar...
Stämningen är helt underbar

Bättre än vad jag trott
bättre än unga begär

För nu vet jag vad jag har
och att du alltid stannar här

Tänk vad ett misstag kan leda till
om man ger det chansen att ända riktning...






Fri vers av Omedvetandet
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-20 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet