Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kväll

Kvällen är kall
ändå bara - 2.
Luften darrar
andas regn.
Ändå kommer pudersnö
stilla stilla.
Höst eller tidig vinter
dagen övergick i mörker.
Allt håller andan
förfrusna ögonblick.
Det som var nyss
finns inte längre.
Det blir till något
vi ännu inte vet.
Medan snön faller
och gömmer glömmer.
Nu är allt stilla
himlen nuddar mark.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-20 23:34



Bookmark and Share


  Anira VIP
vilken vacker text ...gillar känslan som du förmedlar så bra
2014-10-27

  anits VIP
Så vackert målar du dina ord!
2014-10-23

  ResenärGenomLivet
Så vackert målat...
2014-10-21

  Lars Hedlin
Bra känsla fint utfört...
2014-10-21

  ULJO
Skön känsla du förmedlar
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP