Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnregn.

En stjärna föll
just där framför oss.
På den mörka vinterhimlen
när vi kom körande i bilen.
Inte hann vi önska någonting
vi var upptagna av det vackra.
Det mystiska magiska
i det vi just såg
Sen log vi mot varandra
vi kände lite stjärnregn.
Eller var det våra ögon
som glittrade?




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-10-20 23:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och ödmjukt du skriver!
2014-10-23

  ResenärGenomLivet
Läser din fina dikt med ett leende...
2014-10-21

    ej medlem längre
Du skriver med magi i din penna.
2014-10-21

  Lars Hedlin
Mycket fint
2014-10-21

  Connie
Underbart vackert!
2014-10-21

  ULJO
Oh så vackert du diktar om en trolsk natt under stjärnhimlen
2014-10-21

  louisegirl
Så fint skrivet!
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP