Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nymf

 

 

Vi står under samma stjärnklara natthimmel
du säger att det är kallt samtidigt
som jag säger såg du stjärnfallet*?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*nattnymfens svängande rörelse över den
mörkes vägg med visdomens skelande öga
där de vilda rävarna gömda uti hårsvall håller
hemligheter under oskuldens bländande hud

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Octavia
Läst 314 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2014-10-24 16:24



Bookmark and Share


  i af apa
en riktig
nyfm!

snygg...
2014-10-28

  Mona Nordkvist VIP
Så är det ofta. Olika personer ser olika saker fast dom tittar åt samma håll. Tänkvärd text.
2014-10-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Spännande text i dröm och verklighet!
2014-10-24

  Stefan Albrektsson
Riktigt snyggt - både den klara huvudtexten och asterixen med sitt drömlika innehåll!!
2014-10-24

    prima donna
Fint. Olika skåda vi och uppleva saker å ting :)
2014-10-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra text!
Väcker tankar och känslor.
2014-10-24

  Bodafor
åååh.... det var fint
2014-10-24

  Peter Olausson VIP
igenkänning: samma plats, samma tillfälle - men vi ser så ofta olika saker. Och det underbara kan man inte övertyga om, det måste bara upplevas - eller inte...
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia