Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kort kökskonversation med katten

Nej Charlie du ska inte

äta på Elsies tallrik

 

Oj vad du var våt

och smutsig om tassarna

 

Var är gud när man

behöver honom

 

Men det förstås

han kan ju inte

torka dina tassar

tänkte inte på det

Han är ju osynlig




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-24 19:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar denna mycket!
2014-10-26

  Kim VIP
Ja hon har röstresurser om hon är hungrig, så det är nog ingen fara på taket!
2014-10-25

  Solitaire VIP
Gud är en jättestor mörkhyad kvinna som kokar makaroner ät alla som är hungriga. Det säger Jonas Gardell, och han är ju religiös. Han vet nog.
Det kanske var Charlies tur att diska?
Vad tyckte Elsie?
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP