Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löven förblöder

ett liv av applåder betyder ingenting
var ska man leta efter något som inte finns
vilsna själars höst
söker brustna hjärtans tröst
hängsnarorna svajar i vinden
kylan kramar åt då frosten tränger in
pianot står ostämt och skriker
löven dansar samba torra och döda
färgerna dopas
innan allting försvinner
inga tårar rinner
när vi två försvinner
ingenting försvinner
när vi två försvinner
i den större bilden
är det inget som försvinner




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 258 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-10-25 08:38



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Här finns en dysterhet om alltings meningslöshet - du, jag, alla betyder inget till slut.

2014-10-28

  Eva Langrath VIP
Starkt om livet som bara fortsätter när vi inte längre är med. Tycker om formen som ger tyngd åt orden.
2014-10-25

  ULJO
Snyggt
2014-10-25

  Katinka VIP
Jag läste.. I den större bilden är det ingenting som vinner..,och fick existentiell ångest. Berörande!
2014-10-25

  Ingrid Trolle
Tänkvärd och berörande
text med fin rytm och rim
Vackert

2014-10-25

  Nitwitoddment
Den kan tonsättas :) Snygga formuleringar.
2014-10-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2014-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling