Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten kvällsbetraktelse


Novemberdag


Dagen må har varit novembergrå
insvept i tung vemodsslöja

nog har ett enträget regn fallit
med sorgsna droppar från taken

kanhända har vindarna obarmhärtigt härjat
och svept bort det som en gång blomstrade



Men ändå ler mitt hjärta

för så färglös, tungsint och kall
skulle dagen enbart ha känts
utan dig





Fri vers (Fri form) av •AW•
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-05 23:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbara fina ord :)
2014-11-06

    ej medlem längre
Mjuka och vackra ord.
2014-11-06

  Ronny Berk
så vackert i ord och bild !
2014-11-06

    Birgersdotter VIP
Vacker vändning.Fint skrivet.
2014-11-05
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•