Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text kopplad till Berlin sviten.


En kod till Berlin

slog en portkod och
hoppades att det var ditt
ansikte som skulle öppna.

men istället
var det ett annat
och i hennes ögon, reflekterat
syntens en annan
en annan mig själv.

så såg vi varandra
i denna andras iris.

var lycklig där en tid.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-06 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström