Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men hörseln var god

 

Hon satt där hon satt 

ensam i sitt rum

med sneda fingrar

sedan länge stum

 

men virka gick bra 

och hörseln var god

så grändens röster

höll upp hennes mod

 

med sockor på hög

och fönstret på glänt

blev dagar till år 

men hoppet var tänt 

 

att någon en dag 

från sorlet brast ut

och sjöng om den kväll 

då allting tog slut

 

om morgonens själ

och stumhet försvann 

det blev aldrig kväll 

och sagan var sann

 

men ingen tog ton

och kvällen tog vid

men hörseln var god 

och än fanns det tid




Bunden vers (Rim) av Lizzarde
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-09 09:54



Bookmark and Share


  axveronika
den här var lite fin lite skoj och lite sorglig
2014-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde