Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odukat

 

Hon betraktar det svikna genom köksfönstret
det som hänger ute på klädlinan och rör sig lätt i vinden

rosenbusken som aldrig tog skott nere i hörnet
av gräsmattans baksida skuggad av äppelträdet
som endast bringade sura äpplen detta år

hon vänder sig från fönstret in mot hemmet
betraktar det odukade köksbordet och
vänder ensamheten den andra kinden




Prosa av Octavia
Läst 342 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-11-09 19:21



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
djupt berörande
2014-11-13

  Shqiptar
Applåd för hela dikten, men en särskild applåd för rytmen, som kopierat ensamhetens. Mästerligt skrivet, tack för njutnngen.
2014-11-11

    ej medlem längre
Mycket vackert skrivet, trots det odukade köksbordet och ensamhet.
2014-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Octavia
Octavia