Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som små skuggor


smyger vi fram över sjö och strand

Försöker leva våra liv lite i skymundan

uti Svea Rikes land

Vill vara lite ifred

Vi nordbor tycker mycket om det

För oss är det nästan en sed

Lite egen tid för att kunna känna lite frid

efter allt jobb och slit

Så som små skuggor smyger vi fram hit och dit

Träffar på någon och snackar lite skit

Vad de pratar om hör inte hit

Trodde ni att ni skulle få höra det, så gick ni

på en nit

Hihihi

Som små skuggor..

FIN

Ken Cassel
10/11-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-10 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel