Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte vad jag vill, jag vet inte vad jag kan ge dig





Kanske minns jag dina läppar än
Kanske vill jag fingra på dom
Ännu en gång
Smaka på fylligheten
Och smeka dina bröst

Kanske minns jag hur du låg i min säng
Under mina färgglada lakan
Bäddade för din skull
Och kanske vill jag ha dig där igen

Jag minns dina bröstvårtor
Minns din troskant
Som jag letade mig in under
Jag minns dina små suckar
Och ditt fnitter i mitt öra

Kanske vill jag ha dig här igen
Kanske vill jag be dig om lov
Att få smaka på din kvinnlighet

Och kanske vill jag be dig att stanna
Fast du egentligen borde gå
Kanske kan jag ge dig allt
Eller inget ändå....




Fri vers av Tess74
Läst 303 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-11-10 11:21



Bookmark and Share


    For Luma
åh grattis grattis grattis till placeringen!
2014-11-13

  Den gröna tomaten
Så bra, så fin...
2014-11-13

  Lars Hedlin
Verkligen bra
2014-11-11

    Dan Myrbeck
Finstämt erotisk text, bra!
2014-11-10

  Ronny Berk
finstämt om människors värme, om längtan ...
2014-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74