Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ytterligare en text till Berlin sviten


vräkt ur drömmen

vräkt ur drömmen
vaken, är ansiktet kvar
karvat på ögonlockens insida
kvar
den imaginära huden, brännande röd
emellan nagel och finger
likt sammetsnapalm

hur någon så intensiv kan
existera så långt bort
hur något så påtagligt ändå
bara är ett
sken




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-10 20:51



Bookmark and Share


  ing
så vacker; sammetsnapalm.
2014-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström