Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så många som glömmer att leta i skuggan


tvekan och förhoppning

Vem vill ha en kaktus,
när det finns så många liljor?
Vem står ut med taggarna
när det finns de som inga har?
Vem orkar bryta skalet på en kokosnöt,
finns så starka viljor?
När ett träd faller,
finns det någon som istället för att springa stannar kvar?

Vem kan se solen
trots storm och dåligt väder?
Finns det någon som kan öppna dörren
utan att ha koden?
Vem kan bryta isen
med enbart en fjäder?
När en olycksfågel skadar sig,
finns det någon som hjälper den?

Vem kan gå genom labyrinten
utan en karta som visar vägen?
Jag undrar,
finns det någon som kan nå fram till mig?
Kan någon verkligen vara så enträgen?
Jag hoppas att det kommer visa sig ...




Fri vers av rainbow
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-04-05 17:48



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
åh, denna kröp innanför skinnet på mig.. du gör en rivstart verkligen, början är fantastisk och sedan fortsätter det lika bra. du prickar mina känslor. Tack!

"Vem kan bryta isen
med enbart en fjäder?"

suck... vackert!!
2006-04-10

  Daniel_78 VIP
du har många bra rim och liknelser i denna,
rytmen är haltar lite, men det kanske är sekundär.
bra jobbat!
2006-04-08

    BrokenHearted
så vackert...tänk om det fannas någon sådan..
tycker om upplägget:)
2006-04-06
  > Nästa text
< Föregående

rainbow