Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vill inte se bra ut


Vara anständig

Kunna uppföra sig bland andra

Att alltid försöka visa sina bästa sidor

Kunna bli omtyckt för den man är

Den som håller det mesta lite kär

En som man kan lita på i alla väder

För om man lyckas med allt det här borde det ju

inte finnas någon som på en kan klandra

För själv så försöker jag alltid vara allt det här

För det sista jag vill vara till någon annan

är besvär

För det går genast bort..

Vem vill inte se bra ut?

Ken Cassel
15/11-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-15 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel