Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har släppt dig eller har jag det?

Jag har släppt dig
eller har jag det?

 

Det är frågan?

 

vill släppa dig
men samtidigt inte

 

Jag drar mig framåt
men du drar mig bakåt

 

Du är starkare än vad  jag är
jag sitter fast i ett järngrepp

 

Jag kämpar och kämpar
men kommer ingen vart

 

Vaför kan jag inte släppa allt.




Fri vers av Nettisch
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-04-05 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch