Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Armhålans
sträva
motdoft

oförväget
blev din
strumpa
min

oklädd
viskar
vaggvisetro

kaos
grenslig
tvåsamhet

grytnära
jordmån
hållbar

rotar
Du
mig
kokande




Fri vers av Karinw
Läst 337 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-11-17 10:05



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Expansivt språk som nästan spricker av vardaglighet
2014-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Karinw
Karinw