Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska medmig här och nu

kom spring i min famn

spring till mig nu

ge mig en kram

ge mig din närhet

älska mig

älska med mig

älska med mig här och nu

det vill jag göra just nu.




Fri vers av Nettisch
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-04-05 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch