Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var på besök i området kring finnskogen och på finnskogsmuseet i lekvattnet idag med jobbet. så detta kanske förutsätter att man vet vad finnskogen är för nått. kanske.


Till finnskogen.

skogen och bergen passerar åren
men de förblir
böjda över sin egen blanka
spegelbild, tar de ut varandra
i tävlan om att vara evigt
evigt på väg
uppåt och nedåt
i spegelbilden fortsätter de
tills endast årsringarna i den
gamla rökstugan
minns hur de verkligen såg ut.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-21 20:51



Bookmark and Share


  axveronika
ahhh vilken fin bild om en speciell plats
2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström