Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Ljudet från tystnaden, bara datorn som surrar i sin fläkt.
Katterna sover, det är tidig morgon.
i taket ger lampan sken och skuggorna dansar över rummet.
I mina vackra fönster står de vita julstjärnorna på fot som jag köpt.
Jag är ensam och det är som det ska vara.
Jag vet min vän att du har känslor för mig där du vill mera än vänskap.
Det som är det är och du vet min historia och varför jag säger nej.
Allt är för tidigt, jag behöver dig som vän,
tills jag kan lite på mig själv och en man igen.
Tills jag vågar älska mig själv före jag älskar någon annan.
Snö ligger kvar sen det föll i natt. Liksom minnet av våra samtal i går.
Jag kastade ut dig en gång för länge sen då vi gick för fort fram.
I den stunden sörjde jag att det blev så, liksom jag blev glad långt senare när du accepterade att vara min vän utan krav eller förbindelse.
Det var en vacker gåva du gav mig.
Ingen man har någonsin givit en så vacker gåva till mig.
Jag vill inte säga bara vänskap, det är så mycket mera än ordet "bara"
Vänskap är den innersta kärleken i en relation. Det är grunden för en fin samvaro.
En plats där tillit och ord får bo.
Tack för gåvan min vän. Jag ska förvalta den väl...




Fri vers av själensfrihet
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-23 06:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra i känsla och inlevelse..ibland så behövs bara en vän och en axel att luta sig emot..kram
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

själensfrihet
själensfrihet