Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns som om det vore igår


då du var en del av mig

För jag var stor och stark då vi två stod med armarna

runt varandra i stadens så stora park

lyckliga som få

Men vad var det som hände sen, har jag svårt att förstå

Varför du helt plötsligt var tvungen att gå

utan att knappt ens säga, Hej då

För sedan dess har jag ju försökt att nå dig

men inte lyckats

Så nu känner jag mig så ensam så medan du

ständigt i mitt huvud hälsar på

Så vart är du någonstans

För kom tillbaka till mig och ge mig ännu en chans

till en kärleksfull romans

För nu går jag ju bara omkring här i staden

som en zombie i trans...

Det känns som om det vore igår!

Ken Cassel
24/11-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-24 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel