Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rigor Mortis i de älskandes skymningsland

Vi samlades för älskog
på den dimbeklädda kyrkogården
Ditt
pulserande sköte
Svalde
min purpurlem
Älskade, varför?
Min ödelagda själ
bidrog till mitt
köttsliga förfall
i likviderande
smärtsam
klimax




Fri vers av Galmar
Läst 533 gånger
Publicerad 2004-09-02 16:01



Bookmark and Share


  Anette Blomberg
är smärtsam. ha tålamod!
2004-09-13

    Galmar
Kände mig uppriktigt berörd
uppriktigt upphetsad
uppriktigt påverkad
av denna dikt.
När jag läst den onanerade jag.
2004-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Galmar