Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ni vi och alla andra

Där är du
vi ,ni
alla oss andra

Du vet att du haft fel
men du erkänner inte det
för någon annan

Här står jag
där ensamheten ekar

Trots att alla vet hur det ofta blir
så är det inte alltid
den man innerst vet
gjort fel
som man klandrar




Fri vers av Suss Petersson
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-29 20:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit i berörande känsla
2014-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson