Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När han ville vara lite ifred


satte han sig bara i sin lilla snabba raket

och flög iväg till en annan planet

En hemlig liten planet som bara han känner till

och vet om

Men en gång fick han med sig en fripassagerare

En förtjusande kvinna med en silkeslen stämma

som började sjunga för honom

en helt underbar sång

Men så visste han också att hans fina raket är en

riktig brudmagnet flera gånger om

För vem vill inte flyga med när det är ett äventyr på gång

Så han gav henne en resa hon sent skulle glömma

För efter att han tryckte på knappen kom hans raket

verkligen igång

För helt plötsligt flög de igenom ett stort svart hål

i ett endaste språng

Och det gick hur bra som helst

Men snacka om att de blev häpna när de fick se vad som

fanns där på andra sidan det svarta hålet

Jo, flera stycken paradis planeter blåa och fina precis

som jorden tillsammans med flera olika solar

som på ett säkert avstånd höll stånd

Och dom vart så begeistrade båda två av detta

att medan hon blev fuktig mellan benen

så fick han fjång...


När han egentligen bara ville vara lite ifred
med sin raket så fick han inte det
En fripassagerare
Och dom är numera gifta och lyckliga
såvitt jag förstår och vet
Men det är en annan historia...

Ken Cassel
3/12-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-03 20:21



Bookmark and Share


  anits VIP
En härlig historta Ken!
2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel