Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dagen är i morgon

Den dagen är i morgon
Imorgon kommer du ligga där i din kista

 

Imorgon kommer vi kunna säga hej då
på riktigt

Imorgon kommer vi fälla många tårar



Men du kommer vara med hos
Du kommer sitta där och titta på oss

 

och se alla nära och kära
som finns hos dig




Fri vers av Nettisch
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-04-06 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch