Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så var det dag igen för mitt barnbarn att medverka i Fryxellska Musikskolans Julkonsert årskurser 4-9 med Västerås Sinfonietta och Västerås musikklasser. Egen bild.


Julkonsert med Luciatablå


Lika imponerad

över denna

spel och

sångglädje


Det var

förbjudet

i år att ta kort

jag bröt mot det


ville så gärna

föreviga detta

stora tillfälle

för "gamla" farmor




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-12-05 23:13



Bookmark and Share


  mare VIP
Glädjande ;)
2014-12-10

  ResenärGenomLivet
Foton gör det ofta lättare att minnas...
detta var nog en härlig stund...
2014-12-07

    ej medlem längre
Det 'gamla' farmor gjorde gör nog många, och alla vill ni spara detta minne i bild och sinne.
2014-12-07

  Eva Helene VIP
Vilken glädje för ett farmorshjärta och -öra.
2014-12-06

  bittemi VIP
Ja ibland ska regler brytas. Fint!
2014-12-06

  Stefan Albrektsson
""gamla" farmor" bryter mot reglerna ; ) och jag har full förståelse för det. Ett minne att bevara. Fint!
2014-12-06

    ej medlem längre
Ja, tänk vilken glädje barnen skapar!
2014-12-06

  louisegirl
Gjorde du rätt i <3
Fint skrivet!
2014-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP