Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska du läsa något,läs mig?

Har ni stått på stressens rand
sett hur båtarna glidit förbi
som ett ankare är du fast
hur du en kämpar blir du inte fri?

Har du satsat allt du har
på att magkänslan visar dig rätt
som ett stor öppet hav
vände vädret
som ett mantra dras du in
från en lugn stilla havsbris
till ett liv på en tornadons vis

Är det allt du minns just nu
att livet lurade dig igen
som en trasig gitarr slår tonerna falska min vän

Hur kan samma människa välja så fel
när allt från början var så rätt?
I livets spel vinner de onda
de goda förgörs
försvinner så nätt.




Fri vers (Fri form) av Suss Petersson
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-06 20:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
läsvärt, ja
2014-12-12

  Lars Hedlin
Så satark och känslosamt i ord som går rakt in! kram
2014-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Suss Petersson
Suss Petersson