Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balkongnätter

kylan blåser mot min redan kalla kropp
Släcker det lilla hopp
Som brinner, som brann.
Ett stjärnfall!
Nej en satellit
Samma skit
Vad vet en död meteorit
cigarettröken luktar som olycklig kärlek
Jag luktar olycka, misär
Jag är bara till besvär
En tår som inte når fram
En felprogrammering
Stäng av det som känns
För allt känns. Mycket gör ont. Det mesta dödar oss.
Himmelen öppnar sig åt mina tragiska tankar
Regnet öser ned
Det känns som tårar mot min kalla kind.
Balkongnätter och en isande vind som viskar i mitt öra
Något jag aldrig riktigt kunde höra.




Fri vers av Bara.jag
Läst 285 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-12-07 22:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ge inte upp! Det går bättre när man gråtit en stund. Fin text med känsla!
2015-05-26

    ej medlem längre
Riktigt snygg den här!
2015-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Bara.jag