Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efterfirning av mina 75 år med gåvor och jättegod stenålderskost och en helt fantastisk tårta och hemlagad kola. Stenålderskosten är ett försök att definiera kost som ligger närmre den kost människan rent biologiskt är gjord för. Bild från mitt hem.


Min ljuvliga hemgrupp i Kvicksund.


Ljustaken från

Östanbäcks kloster

och CD det bästa

Carola gjort...


enligt min mening


då hon sjunger

Lina Sandell


bland annat

"Modersvingen"

och Blott en dag i

ursprungstexten

"modershjärta"


innan prelaterna

helt fräckt ändrade

till fadershjärta


som om Gud inte

också skulle vara mor?


Tack mina älskade

dyrbara vänner

för Er stora kärlek

och omsorg!!!


Här i vår gemenskap

delar vi allt och kan

både skratta och

gråta tillsammans




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-12-07 22:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Så skönt att ha vänner att dela allt med...
2014-12-10

  mare VIP
Låter härligt ;)
2014-12-10

  Eva Helene VIP
Fint och hjärtevärmande!
2014-12-08

    ej medlem längre
Så fint att ha denna gemenskap.
2014-12-08

    Dan Myrbeck
Fint firande!
2014-12-08

    ej medlem längre
Allt gott, slutet Goett!
2014-12-08

  Stefan Albrektsson
Jag tycker mycket om "Gör det lilla..." Gott med ärlig gemenskap - förvandlande.
2014-12-08

    ej medlem längre
Trevligt med lite festligheter i efterskott.
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP