Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök inte överlista mig

jag kommer att skriva

tills allt förruttnat

krypa fram till stolen

kravla mig upp

kräkas fram

det sista svarta

ljud bokstäver 

bilder som en gång

besökt mig

på min väg bort

sensuella vackra

stressande hotfulla

tröstande goa

Jag skriker högt

Kära alfabet

överge mig inte helt

Lova att finnas där

när hjärncellerna

förbränts och det bara

är munnen som öppnas

utan en enda bokstav

Lova att ni hittar

en annan väg in 

till det heligaste

hjärnan med nyckel

till tal och skrift

där alla präriebränder

bannlysts för många

många år sedan

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-10 23:18



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Starka rader!
Du hamnar bland de fem med denna, annars är det något fel.
Bästa jag läst på länge!!!
2014-12-12

  Eva Helene VIP
Gripande, välskriven text!
2014-12-12

  Lars Hedlin
Mycket bra frambringat!
2014-12-11

  Ljusletaren VIP
Berör på ett fint sätt/ kram
2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP