Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har hamnat i fällan


efter att jag två bråkstakar kommit emellan

För nu står de här på en varsin sida om mig

och med varann försöker slåss

Och smällarna får ju jag ta då förstås

Tur då att det här senariet händer allt mera sällan

Ja, det bådar verkligen gott

Hälsningar Stellan..

Ken Cassel
11/12-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-11 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel