Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

End

allt lossna
Tinningarna spränger
Huvudvärken tränger
Jag stänger
av
Åtminstonde försöker jag
Undrar nervöst över nästa dag
Tårar som tränger sig på
Tårar som forsar ut
Du undra om jag kunde
Men skulle du se nu
JA DU?!

Är så rädd om dig
Är så rädd
klarar du dig
Gör allt för dig
Vill se dig le

vill inte oroa mig mer
Vill inte ha huvudvärk
Vill inte gråta mer

Men det har
tydligen inget slut =(




Fri vers av Malin Johansson
Läst 324 gånger
Publicerad 2004-09-02 21:50



Bookmark and Share


  Anette Blomberg
Gäsp...ursäkta...
2004-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.